Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Pilates Studio van Sonsbeek
  
Adres:Leidsewallen 3A
Postcode:2712BW
Plaats:Zoetermeer
  
Telefoon:0613426131
Website:http://www.pilateszoetermeer.nl

INFORMATIE

De Pilates Studio van Sonsbeek onderscheidt  zich door hoge kwaliteit, persoonlijke, doch professionele ambiance en voordelige rittenkaarten voor 1-op-1 sessies, duo-lessen op apparatuur. Verder worden aan kleine groepen matlessen gegeven en mini-groepslessen op de Chair.. 

De lessen kunnen ook in de Engelse taal worden begeleid.

For English speaking clients:  The Pilates Instructor can give the instructions and cues in English during the sessions.

De Studio is ruim en compleet ingericht. Pilates toestellen vullen de ruimte. Er kan worden gewerkt op en met de Reformer met Trapeze toren (deel van Cadillac) , de Combo Chair met split pedal, de High Ladder Barrel, de Spine corrector, de Small Barrels,  de PediPole, de Toecorrector, de Footcorrector, de Magic Circle, de Sandbag. In de mini-groepsles wordt getraind op de MVe-Chair.

Ook aan Cardio is gedacht. Met de Jumpboards op de reformer en de Bellicon trampoline wordt er effectief gewerkt aan de conditie. Tevens zijn de Bodyblades CTX, Classic, Pro en  de Pilatesstick te gebruiken en verkrijgbaar in de studio.

De instructeur, Marjolein van Sonsbeek, is klassiek opgeleid door Peak Pilates. Zij is zelf  het levende bewijs dat kwalen en chronische klachten overwonnen en/of verlicht kunnen worden door Pilates. Pilates is haar passie geworden en zij wordt gedreven om anderen de rijkdom van Pilates door te geven. Met het enthousiasme van Marjolein lukt het u ook uw doel te bereiken!

 

Tot ziens in Pilates Studio van Sonsbeek!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Pilatesstudios.nl