Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Therapie- en Trainingscentrum Switte
  
Adres:Einsteinstraat 1A-a
Postcode:9285 WN
Plaats:Buitenpost
  
Telefoon:0511-540038
Fax:0511-541973
Website:http://www.switte.nl

INFORMATIE

Een betere conditie? Herstellen of revalideren? Vet verbranden? Een strakkere buik? Meer kracht? Afvallen? Of gewoon lekker actief bezig zijn, het kan allemaal in ons centrum. Bij SWITTE maakt het niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet. Wij streven ernaar dat ú lekker in uw vel zit!

Ons centrum is fris en ruim ingericht en voorzien van een groot aantal apparaten op het gebied van cardio en kracht. De apparatuur is van het topmerk Life Fitness en is zeer gebruiksvriendelijk. U traint na een uitgebreide intake aan de hand van uw persoonlijk trainingsschema onder deskundige begeleiding. Dit betekent dat er altijd instructeurs aanwezig zijn op de trainingsvloer die u instrueren, begeleiden en motiveren.

Kortom: u traint met de juiste apparatuur, onder begeleiding van deskundige instructeurs én in een gezellige sfeer, maar....... u moet er wél wat voor doen: Zweten dus. Ofwel: SWITTE!

Bij SWITTE staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en hygiëne en helpen we u op een ontspannen, persoonlijke manier plezier in sport te laten beleven. Het moet eerst leuk zijn, dan komen de resultaten vanzelf!!

Wij staan met ons hele team voor u klaar, graag tot ziens bij SWITTE!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Pilatesstudios.nl