Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Palestra
  
Adres:Hogedijken 18-6
Postcode:9101 WV
Plaats:Dokkum
  
Telefoon:0519-222024
Website:http://www.palestradokkum.nl

INFORMATIE

Palestra, welness en fitness is een volwaardig en modern welnesscentrum, waarin "fitter worden en fit en gezond blijven" kernwoorden zijn.

Een plek waar ruimte en licht voorop staan bij het inrichten van het centrum. De apparatuur de modernste; het unieke TGS systeem waarmee u moeiteloos trainingsprogramma's uitvoert en uw trainingsprogressie meet. Of u nu eens per week of meerdere malen wil komen trainen, onze deskundige begeleiders maken te allen tijd een programma 'op maat'.

Bewegen en sporten in je leefstijl passen vergt aanpassing in je agenda, maar als je eenmaal de grotere mate van fitheid hebt ervaren wil je niet anders meer. Palestra biedt je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan activiteiten. De juiste intensiteit van bewegen in door jezelf gekozen bewegingsvormen zorgen ervoor dat het nooit zal vervelen. Onze abonnementen zijn ook gebasseerd op dat principe. Kom binnen en je mag aan alles meedoen. Je hoeft alleen maar te kiezen voor hoeveel dagen in de week je dat wilt.

Kom eens langs voor informatie en uiteraard is de eerste avond sporten gratis. Kom maar sfeer proeven. Je voelt je hier vast snel thuis.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Pilatesstudios.nl