Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

SportInn
  
Adres:Dolderweg 23/A
Postcode:8331 LL
Plaats:Steenwijk
  
Telefoon:0521-520200
Fax:0521-520500
Website:http://www.sportinnsteenwijk.nl

INFORMATIE

Sport-& Gezondheidscentrum Sportinn Steenwijk aan de Dolderweg gaat voor kwaliteit, professionaliteit, maar vooral gezelligheid en is specialist in lessen voor de jeugd. “Tegenwoordig komen krijgen we steeds meer ouderen bij Sportinn die geholpen zijn met een betere fitheid. Bij de puberjeugd zien we de tendens van dikker worden. Er werd een aantal jaren geleden al een noodkreet gedaan door het ministerie van volksgezondheid. Een van de vijf speerpunten van de overheid is het preventief aanpakken van overgewicht.
Ook deze doelgroep dient dus geactiveerd te worden in verantwoord bewegen en daar gaan we voor,” aldus eigenaar Colin Kist.
Met het digitale beloningssysteem Pointsystem kunnen alle leden vanaf 14 jaar het fitness systeem gebruiken met de nodige metingen, testen en deskundige begeleiding.
Met onze speciale pointsystemprogramma's voor de jeugd maakt het bijzonder prettig en verantwoord om deze doelgroep te motiveren tijdens het sporten. Op de Sportinn-pas worden alle trainingen geregistreerd zodat onze instructeurs oplettend kunnen begeleiden.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Pilatesstudios.nl